22 May / 2021

Multifunctioneel krachtstation

Een Multifunctioneel krachtstation is dé oplossing voor als je liever thuis wilt trainen. Het is een apparaat waar je enorm veel verschillende oefeningen op kunt doen. Hierdoor is het mogelijk om met één apparaat je gehele lichaam te trainen.

Wat zijn de voordelen?

Twijfel je om een krachtstation aan te schaffen? Lees dan hieronder alle voordelen van een krachtstation. Wij hebben alles voor je uitgelicht.

Alles-in-1

Met een krachtstation kun je oneindig veel oefeningen uitvoeren. Zo kun je alleen al met een krachtstation ruim 18 oefeningen doen. Het voordeel van deze multifunctionaliteit is dat het minder ruimte in beslag neemt. Waar je normaal 4 apparaten op een rij zou hebben, is dat met een krachtstation niet nodig. Daarnaast kun je de krachtstations verstellen op lengte, en de gewichten op zwaarte.

Tijdwinst

Een ander voordeel van een krachtstation is tijdwinst. Zo houd je meer tijd over om bijvoorbeeld je favoriete Netflix serie te kijken. Sterker nog, met een TV in dezelfde ruimte als het krachtstation, kun je tegelijkertijd fitnessen en een Netflix serie bekijken. Hieronder vind je nog meer onderdelen waar je tijd mee wint.

  • Geen reistijd;
  • Sporten wanneer jij wilt;
  • Geen tas in- of uitpakken;
  • Gelijk onder de douche na een training;
  • Niet wachten op een ander voor het gebruik van een apparaat.

Geld

Als echte Nederlander houd je er natuurlijk van om geld te besparen. Daarnaast herken je vast wel dat als je lid van een sportschool, bepaalde periodes geld in een put gooit doordat je vrijwel niet gaat. Wellicht lijkt een krachtstation duur in aanschaf, maar houdt dan rekening met de volgende kosten waar je op kunt besparen.